lørdag 20. september 2008

På besøk i det gule huset i svingen på Hadeland, og på Hadeland glassverk

Endelig fikk jeg tatt turen til tante Elisabeth på Hadeland. Dagen begynte med intervju og portrettering av onkel Royce, for det kristne studentmagasinet CREDO. Han hadde massevis av spennende å komme med, og så blir det spennende å se artikkelen når den er ferdig på trykk i CREDO i neste utgave!

Deretter tok tante Elisabeth, kusine Madelene og jeg turen til Hadeland Glassverk. Her var det mye å se på, og mye å smake på. Helt spesiell var bakeriet, med en herlig fransk landstil i interiøret. Jeg falt pladask, men fikk ikke tatt de helt store bildene, men nedenfor er det i allefall et visst inntrykk. :)

2 kommentarer:

 1. Ja, det var en fin dag! :o) Bildene ble ikke så verst de synes jeg. Spesielt det av kirka - det er jo helt fantastisk. Men hun derre dama på det ene bildet har jeg ærelig talt sett bedre bilder av før! Bare så du vet det! Hrmf...! (Forfengelig jeg? Neeeida! Ha, ha!)
  Klem,
  elis. :o)

  SvarSlett
 2. Ha, ha.. Skulle faktisk ønske at jeg hadde vært litt mer oppegående denne dagen, så jeg hadde tatt flere bilder enn dette ene, av denne "dama".. Men neste gang! ;)

  Takk for alle kommentarene! :)

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen et spor etter deg :)