onsdag 4. mars 2009

En personlig bragd! :)

I Kongsberg: Åshild og jeg møtes for å spise indisk mat, og hun har et flott heklet sjal på seg, som er akkurat slik jeg har hatt lyst på. Jeg spør hvor hun har kjøpt det hen. Hun forteller at hun har heklet det selv. Så jeg spør henne om jeg kunne ha fått kjøpt et slikt sjal av henne, hvorpå hun sier at det sikkert kan la seg ordne.

Hjemme: Jeg er på middag hos mamma og kjenner på rastløsheten som har vært der hele dagen, og spør mamma om hun ikke har noen heklemønstre for sjal. Så jeg pløyer gjennom alle hennes vanvittig mange heklemønstre, uten å komme over et eneste sjal. Men ved litt konstruktiv tenkning mellom mamma og meg finner vi en måte jeg i alle fall kan hekle noe lignende av det Åshild skal hekle til meg.

Mens jeg hekler skjønner jeg litt hvordan hennes sjal har blitt heklet og jeg begynner å hekle flittig. Og jeg finner samtidig også ut hekling passer ypperlig på besøk, strikkekafé og til å lytte til podcas's på internett. Og det blir en perfekt hobby: jeg hekler og lytter til favorittting på nett. og før jeg vet ordet av det har jeg gått tom for garn, som viser seg ikke er mulig å spore opp igjen, så sjalet mitt ble et skjerf.

Men jeg går på'n igjen, denne gangen med nytt garn, som jeg vet jeg kan få tak i mer av, og i dag ble jeg ferdig med dette andre forsøket på et sjal, og om jeg kan si det selv, så ble jeg veldig fornøyd over min personlige bragd av å ha heklet et flott sjal! :) Jeg har jo ikke akkurat heklet så mye i livet mitt. Og jeg vil jo gjerne vise fram min personlige bragd da :)2 kommentarer:

 1. Wow! Så fint det ble! :o) Og fort gikk det også!
  Jeg begynner nesten å klø i fingrene selv også når jeg ser sånt. Ikke for hekling da, - men kanskje strikking!? Får se om jeg gidder - når det kommer til stykket! Ha, ha!

  Klem,
  elis. :o)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Ja, ble vel ganske fornøyd selv! :)
  Å hekle eller strikke er en ypperlig "andregreie" når du gjør andre ting, som: på besøk hos folk, eller lytte til tale CD'er.
  For meg er det i alle fall flott å kombinere ting! Da føler jeg at jeg får utnyttet tiden maksimalt:)

  Klem, Trine

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen et spor etter deg :)