torsdag 19. august 2010

Endelig!!! :):):)

Har lenge ønsket meg et kjøkkenbord i denne stilen. Og nå har jeg altså skaffet meg det. For penger jeg fikk i bursdagsgave av Arja. Så TUSEN TAKK Arja! :)

Se hennes blogg her: http://livsnaereord.blogspot.com/

Den gamle vintageboksen fikk jeg ta med meg gratis fra en tilhenger som stod utenfor brukthandelen og skulle på dynga. Der fant jeg også en slags gammel kjerrehjul, en gammel eske, tilhørende en smed en gang i tiden og div.småting.

Og endelig har jeg altså fått meg et kjøkkenbord som passer inn i stilen min. Et jeg har lengtet lenge etter, og bestemt megfor å få tak i. Det grønne er så som så... Nå kommer jeg til å ha et kjøkkenbord jeg kan forandre minst fire ganger:

1) Slik det er i dag
2) Hvite bein og bordplaten slik det er i dag
3) Hele bordet hvitt
4) Hvitt, men flakket, slik at både det grønne og
det opprinnelige treverket kommer fram her og der

3 kommentarer:

  1. Kult! :o) Alle alternativene høres like fine ut! :o)) Personlig ville jeg kanskje pusset og oljet toppen litt, hvis jeg skulle beholde det som det er. Men ellers så synes jeg grønt er skjønt, jeg da! He, he!
    Forresten; I Honninghuset på Hadeland Glassverk (tror jeg det var!) kjøpte jeg en utrolig bra "møbelpolish" til trebord/plater/fjøler etc. Det er en ren bivoks man bare smører/gnir på treverket med klut! Gir treverk virkelig ny "glans og struktur" som det står på boksen! Jepp, det var dagens tips. ;-)

    SvarSlett
  2. Hva skal jeg si? Gleder meg med de glade!

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen et spor etter deg :)