onsdag 16. februar 2011


Da har jeg endelig fått kjøpt meg mitt eget lille sted.I snart to år har jeg vært på aktiv leting etter hus. Jeg måtte se det ene etter det andre fare forbi øynene på meg fordi folk bøy over takst.

Så da jeg oppdaget denne lille søte eneboligen, som jeg nå er blitt eier av, så tok jeg sats og satset alt jeg eide og ikke hadde. Ha, ha. Jeg samlet sammen rubbel og bit, og bøy taksten før visning, og fikk det.

Så vekk fra skogen og inn i et nabolag. Nærmere jobb, men lengre vekk fra familie og venner. Men ikke så langt at man ikke kan holde noenlunde samme kontakt.

Spennende tider.

4 kommentarer:

 1. Ja, gratulerer så masse! Dette kommer til å bli kjempebra! :-) Nå skal det bli spennende å følge "framdriften" i flytting og innredning etc, etc,..! Kanskje blir det en egen "avdeling" (side) om dette på bloggen også, eller? Det hadde vært moro da! He, he!

  SvarSlett
 2. Forresten; Er adressen nummer 3 ? Det er et nummer jeg kan like! He, he! ;-)

  SvarSlett
 3. Ja, nummer tre :) Takk for pointing that out, for da ble adressen litt mer "levelig".. Den er jo så maskuling og kjedelig. Undersøker med kommunen om jeg kan bytte navn på huset.. ha, ha.. Det heter Fjellstad, det også maskulint, selv om det jo kan peke på at det er bygd på fjell, noe vi oppfordres til i Hans Ord;) (For det er altså bygd på fjell;)

  Tusen takk for kommentarer :)

  Vi får se hva jeg får tid til av blogging om flyttingen, men hvis dugnadene blir en suksess, kommer det nok bilder og litt takkebrev i alle fall ;)

  SvarSlett
 4. Et hus som er bygget på fjell, og velsignet med nummeret 3, dette må bare bli bra! :-)) Kan du ikke gi huset et litt mere feminint "fornavn" da, hvis ikke kommunen godtar navnebytte? Det kan de vil ikke nekte deg - sånn rent uformelt!? Ha, ha! Lykke til med flyttingen og alt sammen!
  Klem :-)

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen et spor etter deg :)