mandag 16. januar 2012

Et tilbakeblikk...


Jeg er vanligvis glad i vinteren, men denne vinteren er annerledes. Den er for det første ikke ordentlig. Snøen er slank, været er manisk depressiv, vinduene i bilen dogger eller iser, på innsiden, slik at jeg kjører noen ganger i mer eller mindre blinde, for at varmeapparatet skal bite på isen og doggen.. Og fem kuldegrader er kaldt! I fjor var 25 kuldegrader like kaldt! Det er lengre å dra til skiløypene, der de har klart å skrape sammen nok snø for å lage noe, det er isete overalt, og for første gang har jeg måttet kjøpe meg brodder.. (Som jeg tidligere har ment kun var til pensjonister...) Ja, så denne vinteren har ingen ting å skryte av ennå... 

Derfor har jeg lyst til å ta et tilbakeblikk på sommeren som gikk.. Nærmere bestemt Korsvei-festivalen jeg, søstera mi og sønnene hennes var på. Her kommer en liten bildekavalkade, som i alle fall får meg til å lengte mer enn jeg ønsker - etter vår, sommer og varmere klima. (Selv om sommeren stort sett besto av regn..) 
Så da gleder jeg meg til sommeren igjen, og neste sommer,
for da blir det korsvei igjen :)


2 kommentarer:

 1. Masse koselige bilder! :)
  Gleder meg til vår og sommer, jeg også. Her nede har vi hatt litt snø omtrent 2 dager så langt denne vinteren. Og de to dagene var ikke etter hverandre! :-D Klarer meg fint uten snøen, jeg. Men bare regn er jo ikke så morsomt heller da. Ja, ja! :)

  SvarSlett
 2. Det er snø litt lenger inn i landet. Mer enn nok, syns nå jeg. Men flott å kunne gå tur på knitrende snøføre, bare jeg slipper å gå på ski.
  Sommeren kommer, en gang. Men enn så lenge:
  Ønsker deg en fortsatt god vinter :)

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen et spor etter deg :)