Disse havreflarnene ble veldig gode, og vil derfor gi oppskriften til dere andre, som enten har cøliaki selv, eller vil ha noe godt til de cøliakere som kommer på besøk :)
HAVREFLARN 35 stk.
75 gram margarin/smør
1 dl glutenfri havregryn
1 dl semper lys
1 dl sukker
2 ss fløte
2 ss lys sirup
1/4 ts bakepulver
Ovnstemperatur: ca 180 grader
Smelt fettet
Tilsett de øvrige ingrediensene under omrøring
Sett røren med skje på smurte eller kledde plater
Stek flarnene midt i ovnen på ca 180 grader i ca 10-13 minutter
La dem avkjøles noe før de legges på rist for å bli helt kalde
Holdbarhet: ca 2 uker i boks som settes tørt.
Kan fryses i ca 3 mnd.
75 gram margarin/smør
1 dl glutenfri havregryn
1 dl semper lys
1 dl sukker
2 ss fløte
2 ss lys sirup
1/4 ts bakepulver
Ovnstemperatur: ca 180 grader
Smelt fettet
Tilsett de øvrige ingrediensene under omrøring
Sett røren med skje på smurte eller kledde plater
Stek flarnene midt i ovnen på ca 180 grader i ca 10-13 minutter
La dem avkjøles noe før de legges på rist for å bli helt kalde
Holdbarhet: ca 2 uker i boks som settes tørt.
Kan fryses i ca 3 mnd.
De ser veldig gode ut! :-) Har store ambisjoner om å bake havreflarn selv også - hvis det blir noe tid til overs da!? Huff, tiden har gått så fort i det siste! :-)
SvarSlett