mandag 6. desember 2010

Hva skal man gi til de som har alt? Her er et godt forslag!

Gaven til den som har alt

Har du problemer med å finne på noe å gi i julegave til tante, bestefar, din kusine eller en venn som har alt? Hvorfor ikke gi bort noen måltider med varm mat til et barn i søppelbyen? Din gave kan utgjøre en forskjell for en liten gutt eller jente som er sulten, og som har problemer med å holde varmen i de dårlige husene i Facultate. Det kan bli ned mot 10 kuldegrader i denne delen av Bulgaria vinterstid. Sammen med kulda, kryper også rottene inn i de provisoriske skurene med jordgulv og null isolasjon. Å få et varmt måltid mat hver dag i Benjamins Hus, vil være et lyspunkt i livet til barna.

Her kan du bestille et gavekort som du kan gi til den som har alt. Send en mail til unni.tobiassen.lie@hotmail.com eller kontakt oss på mob.: 413 22 220. Gavekortene har verdi på kr 100, 200 eller fritt beløp. Vi sender deg gavekortet når pengene er innbetalt på konto: 2270 22 13030.

* * *
Du kan gi både engangsbeløp og månedlige beløp til Benjamin Lies minnefond.

For gavene vi har fått til nå, bygger vi matstasjonen Benjamins House i søppelbyen Facultate. For å drifte matstasjonen videre må vi minst ha 10 000 kroner i måneden. Vi har snart nådd målet vårt, men behovene er enorme, så mer penger betyr at vi kan utrette enda mer!
Kontonummeret er: 2270 22 13030

Engangsbeløp
Vi er selvsagt glade for alle beløp som kommer inn til Benjamin Lies minnefond. Små og store gaver tas imot med stor takk. Du gir ut fra den økonomiske situasjon du er i og det du har lyst til å gi.


Fast giver
Per i dag er det 38 faste givere til Benjamin Lies minnefond. De gir månedlige beløp på alt fra 30 - 1000 kroner per måned. Du velger selv hvilket beløp du ønsker å gi. Bruker du nettbank, er det lett å krysse av for "månedlig betaling", eller du tar kontakt med din bank for å avtale en fast sum.

Dersom du ønsker det, kan vi sende deg en bankgiro. Ta kontakt på: unni.tobiassen.lie@hotmail.com. eller mob.: 413 22 220. Vi registrerer din gave når den kommer inn på konto. Noen ganger i løpet av året sender vi ut takkebrev.


http://soppelbyen.blogspot.com/p/hvordan-gi.html

2 kommentarer:

Setter stor pris på om du legger igjen et spor etter deg :)