lørdag 10. desember 2011

Tur med tante Elisabeth til Bygdøy folkemuseum søndag 4. desember

Vi snek oss inn og prøvde å lage et julehjerte, men dessverre tok det så lang tid at jeg ikke fikk gjort det ferdig... Måtte jo få med oss alt når vi først var her :)


Eksempler på gammeldagse julepakker

Stort og flott juletre :)

Mann og hustru i ettermiddagskaffen


Lunsj

Tante har begynt å tegne! :) Og etter å ha sett henens tegninger ble jeg så inspirert at jeg samme kveld satte meg ned og tegnet for første gang på 10 år.. Og jeg sier det med tantes ord; det er faktisk terapeutisk og gøy :)

Det er enkelte ting med 50-tallet som fasinerer meg :) Sånn som denne besinstasjonen, bobla og for å ikke glemnme SMEG kjøleskap, som jeg en vakker dag håper på å ha på kjøkkenet mitt ;)

På rundtur for å se alle de gamle bygningene :)


Jula nærmer seg, og her er pepperkakebyen på Bygdøy :)

Ja, som jeg allerede har nevnt, så ble jeg veldig inspirert av tante og da jeg kom hjem på kvelden ordnet jeg meg med god dessert, te, vann, tegnesaker, stearinlys og Bibelen, og prøvde å se om jeg kunne trylle frem noe magi i hendene mine;) Etter noen dager med tegninger oppdaget jeg at det jeg drev med har et navn: art-journaling. Tante Elisabeth hadde nevnt det for meg i sommer, men jeg hadde brått avvist tanken for min egen del, for jeg kan da ikke tegne.. Men nå hadde jeg i noen dager tegnet hva jeg hadde gjrot den dagen, og det var faktisk ganske godt å gjøre det. Jeg kan altså fortsatt ikke tegne, men nå bryr jeg meg ikke om det. Nå tegner jeg "kunstdagbok" for min egen del, og det er ganske moro :) Så tusen takk til tante Elisabeth for inspirasjonsdag på Bygdøy folkemuseum :)Det er såvidt jeg tør å legge ut en tegning, men, men... nå har jeg lissom sagt a, så da får jeg vise fram b;) men ps. viskelæret mitt er veldig dårlig, så dere får bare ignorere det som er forsøkt visket ut ;) Det er nå ialle fall gøy da :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på om du legger igjen et spor etter deg :)