lørdag 29. august 2009

Jeg har kjøpt meg campingvogn!!! =)

Da jeg var på hytta til min bror i sommerferien, fikk jeg et sterkt ønske om mitt eget feristed, og ettersom min mor har snakket tidligere i vår om å skaffe seg en campingvogn på en campingplass, fikk jeg ideen om å sjekke ut hva man kunne få for 10 000 kroner i ei campingvogn.

Og i dag kjøpte jeg meg altså ei campingvogn til 10 500 kroner, ordnet med campingplass på Blefjell og fikk ordnet meg en sånn halvveis sjåfør.

Her er bilder som tidligere eieren har tatt:

Med fortelt og platting! :)

Ser ålright ut utvendig, denne :) Har ikke sett den i virkeligheten enda..

Så her skal jeg kose meg til neste vår og sommer :)

Denne tapeten er så skrikende at jeg må le hver gang jeg ser den! Jeg tror den er så sjokkerende at den blir kul, ha, ha! (Men kanskje litt for mye av det gode?!)


Synes den ser litt koselig ut, jeg.. Og så kan du jo begynne å se den for deg i fransk landstil :) For frem med malespannet ;)


Seriøst: dette ser da utrolig koselig ut, synes du ikke? :)


Det kribler og bobler i magen, av glede! Endelig skal jeg få meg et lite hi, et lite krypinn, et minihus.. Siden det huset jeg vil kjøpe meg drøyer, så er dette en vanvittig god trøstehus altså;) ha, ha! Et feriested både sommer og vinter, det skal bli gøy!
Og da må jeg jo også nevne at jeg har skisenteret, skiløyper, badestrand, fiskemuligheter (jeg fisker ikke, men ville bare nevne at det er mulig i alle fall.. Stakkars fisk!!!) og om somemren er det flotte sykkelmuligheter og gangmuligheter i fjellet! Og så er det bare halvannen times kjøring dit fra meg! Sånn ca. Og det er jo svært så koselig da! :)
Så her håper jeg på å få mange gode stunder, både alene og med venner og familie. Scrabble, lesing, tid med Gud, soving, skriving og fotografering :)
Yes, dette blir bra! :)

2 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse! Jeg gleder meg med deg! :o) Ja, den ser veldig koselig ut synes jeg også. Og jeg kan levende forestille meg hvor enda mer koselig den skal bli i fransk landstil. Det er jammen meg en god idé å pusse den opp sånn! Kjempekult! Gleder meg til å se etter hvert som oppussings-prosjektet skrider fram. :o)
  Forresten; Ja, den tapeten på "badet" er virkelig noe for seg selv. Ha, ha! Den er litt morsom, men kanskje litt overveldigende på et så bittelite rom? Hva med å beholde en av veggene sånn, og så male resten hvit?
  Klem,
  elis. :o)

  SvarSlett
 2. He, he! Takker for det! Ja, tror det kan bli kult å male denne i fransk landstil :)
  Ja, det var noe sånt I had in mind.. Beholde noe, og finne på noe annet også... så da får du bare se;)

  Klem, Trine

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen et spor etter deg :)