lørdag 5. juni 2010

Hentingen av campingvogna...

Jeg dro i forveien med tilhenger til Stavern, trøblet med å få kommet meg inn på campingplassen, fordi folk ikke ville åpne porten, men fikk til slutt kommet inn...
Tok noen bilder av campingvogna før vi tok den med oss..Torgeir (stefar), min mor og mitt tantebarn Alexander var med og hentet bogna, og her er vi på vei bort fra plassen. De med campingvogna, jeg med plattingen til forteltet på tilhengeren.


Sånn ser jeg ut i trynet når jeg er litt spent, når jeg gjør noe nytt, og som kanskje er en smule pinlig (av en eller annen grunn?!), og når jeg gjør noe som kanksje ikke er helt forventet av andre.. For hvor mange single 29åringer kjenner dere som kjøper seg en campingvogn alene, for å feriere for det meste alene på en campingplass langt oppe på fjellet?

Men nå har jeg aldri vært beskyldt for å være spesielt kjedelig, har jeg det da? Jeg tror jeg overrasker stadig, jeg...?! Sier ikke et ord til noen om at jeg driver og tar lappen som 18åring, og så dukker jeg opp alene i en bil med førerkortet i handa, så min egen mor tror jeg driver gjøn med henne... ha, ha!

Så nå har jeg kjøpt meg mitt eget feriehus på hjul, en minihytte, mitt eget lille hi! Ja, det er faktisk navnet jeg har gitt min skjønne campingvogn! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på om du legger igjen et spor etter deg :)